En del av våra användare får väldigt många aviseringar när någon exempelvis reviderar våra dokument. Varför är det så och går de att stänga av?

Det är idag inte möjligt att aktivera eller avaktivera specifika notiser från systemet. Det varje enskild användare kan göra är att helt stänga av funktionen att skicka en kopia av alla aviseringar i systemet som mail, men detta stänger av ALLA mailaviseringar.

Generellt är systemet utformat för att skicka så få automatiska aviseringar som möjligt i dokumentmodulen. Nedan finns en sammanställning på när modulen Dokument skickar aviseringar samt när användare manuellt kan skicka aviseringar.

Automatisk av systemet

• När en användare skickar ett dokument för granskning eller godkännande till dig
  • När en användare kommenterar ett dokument som du delat eller skickat för granskning
  • När en användare granskar eller skriver en kommentar på ett dokument som du skickat för granskning
  • När en användare påbörja revidering av ett dokument (eller arkiverar ett dokument) aviseras samtliga revideringsanvsvariga. (Syftet är att hålla användarna informerade om relevanta händelser utan att överbelasta dem med aviseringar.
  • Automatisk påminnelse till revideringsansvariga när det blivit dags att påbörja revidering av ett dokument (skickas en gång)

Valbart av användaren

• När en användare delar ett dokument med en annan användare (valfritt av den som delar dokumentet)
  • När en användare väljer att aktivt avisera berörda om ett dokument

Relaterat innehåll:

Senast uppdaterad: 9 oktober, 2024