Så vidarebefordrar du aviseringar till din mail

Denna artikel beskriver hur du gör för att få alla dina aviseringar i AM system även till din mailadress.

Ibland kan det vara önskvärt att få aviseringar från AM System även till sin mailadress. Denna inställning har varje enskild användare möjlighet att göra.

Så aktiverar du funktionen

1. Börja med att klicka på ditt namn i huvudmenyn, exempelvis Hej, Kim
  2. Välj därefter Mina inställningar
  3. Välj menyn Inställningar
  4. Aktivera funktionen Skicka en kopia av alla aviseringar i systemet som mail...

Mina installningar - Skicka kopia

Notera: Om inställningen inte återfinns under dina profilinställningar kan detta bero på att din användare saknar mailadress i fältet E-post. Lär mer här

Relaterat innehåll:

Senast uppdaterad: 30 april, 2024