Varför får jag felmeddelandet "Aviseringen kan inte visas"?

Denna artikel förklarar möjliga orsaker till varför du kan mötas av ett felmeddelande när du klickat på en länk från en mailavisering.

Exempel på dialog:

Avisering

Aviseringen är redan raderad.

• Om aviseringen har tagits bort från AM System kan länken i mailaviseringen inte längre användas eftersom aviseringen inte längre finns i systemet.

Du har inte loggat in med den användare som aviseringen var riktad till.

• Om du får en avisering skickad till dig som egentligen är avsedd för en annan användare, kommer du inte att kunna se denna avisering. Detta beror på att alla aviseringar är personliga och kan därmed endast visas för den användare aviseringen avsåg.
Den användare som fått aviseringen har en gruppmail kopplad till sin användare och du har fått aviseringen för att du ingår i mailgruppen.
  • Som vi nämt ovan är aviseringar i AM System personliga vilket innebär att en avisering endast kan läsas av den användare som aviseringen avsåg. En möjlig förklaring till varför du mottagit en avisering som inte var avsedd för dig är såklart att någon vidarebefordrat en mailavisering till dig. En annan möjlig förklaring är att en användare i AM System har angett en mailgrupp (t.ex. info@company.com) som sin mailadress. Då kommer aviseringar som avsetts för den användaren såklart även att nå andra användare, men det är endast den användare som aviseringen avsåg att avisera som faktiskt kan läsa aviseringen.

Relaterat innehåll:

Senast uppdaterad: 2 februari, 2024