Skapa revideringsgrupper i dokument

Denna artikel beskriver hur och var du skapar grupper som därefter kan användas för att styra vem eller vilka som har ansvaret för att revidera dokument.

Via Dokument » Inställningar » och under rubriken Revideringsgrupper kan du lägga till grupper av de som har revideringsansvaret för olika områden i systemet.
revideringsgrupper

För att lägga till en revideringsgrupp klickar du på +-symbolen (1), namnge gruppen och spara. För att lägga till eller ta bort användare använder du person-symbolen (2). Om gruppen ska inaktiveras eller du vill byta namn på gruppen ändrar du genom att använda editerings-symbolen (3).

revidering2

Notera.

• En Revideringsgrupp kan bestå av en eller flera användare.

Relaterat innehåll:

Senast uppdaterad: 17 maj, 2024