Låsta fält på publicerade dokument

Systemet stödjer möjligheten att välja in fält som inte ska kunna ändras på redan publicerade dokument.

Du hittar funktionen under Dokument » Inställningar » Låsta fält på publicerade dokument.

låsta fält

Vad som finns valbart

Som standard finns följande fält tillgängliga att välja in att låsa på redan publicerade dokument:

• Dokumentnamn
  • Kategori
  • Nyckelord (innehåll skapar ni själv)
  • Revidering
  • Berörs av
  • Bundlingsnavigering
  • Extrafält (era skapade extrafält kommer att finnas valbara)

Hur funktionen tillämpas

Under publicera-knappen återfinns de fält som är invalda att kunna läggas på dokumentet i samband med publicering. I bilden nedan kan du se hur fältet Kategori visar att det har valts att vara låst och ingen ändring kan göras. Du har däremot fortfarande möjlighet att lägga till/ändra Nyckelord, Prefix, Standard och Dokumenttyp på det redan publicerade dokumentet (se inställning i bild ovan).

låsafält

Relaterad information:

Senast uppdaterad: 19 augusti, 2024