Obligatoriska fält

Välj vilka fält som ska vara obligatoriska på dokumenten och som måste fyllas i innan dokument publiceras till organisationen.

Om det finns en önskan att viss data alltid ska finnas med på ett publicerat dokument så finns möjlighet att ställa in det under Dokument » Inställningar » Obligatoriska fält.

Obligatoriska fält

Nyckelord och Ändringar i utgåvan (1) finns redan valbara i funktionen men du kan lägga till fler fält genom att nyttja värden som är skapade i funktionen Extrafält (2). Valet Nyckelord innehåller de fält som är skapade under funktionen Nyckelord (3).

obligatoriskafält 2

Vid publicering

vidpublicering

Finns nyckelord och extrafält skapade i sajten visas de under funktionen Publicera och användaren får en återkoppling från systemet om de är satta att vara obligatoriska.

När de kriterierna är satta får användaren i nästa steg en dialog där ändringar i utgåvan kan noteras.

Relaterad information:

Senast uppdaterad: 16 augusti, 2024