Dela dokument publikt

Ett publicerat dokument kan du även skicka utanför organisationen med hjälp av funktionen Publik länk.

Observera att denna funktion är en tilläggstjänst som ingår i vissa prisplaner, men kan också köpas separat. Kostnaden är då 350 SEK / månad och registreras på kommande faktura.

Om du har frågor om din prisplan eller vill aktivera funktionen, vänligen kontakta sales@amsystem.com.

Hur du skapar ett publikt dokument

För att göra ett dokument publikt måste dokumentet först vara publicerat. I dokumentets menyrad under publiceraknappen hittar du funktionen.

• Välj fliken Publik länk.
  • Välj Lägg till. Här kan du kopiera länken (URL) för att senare klistra in på annat ställe alternativt använda möjligheten att skicka länken direkt via e-post. Det finns ingen begränsning på att skapa antalet länkar och alla blir unika.
  • Under knappen Ändra har du valfritt möjlighet att beskriva den specifika länken, göra den giltig till ett datum, skapa ett lösen, välja språk på dokumentets sidhuvud och slutligen bocka i om du (skaparen) vill bli aviserad då någon öppnar dokumentet.

Notera. Ett dokument som har funktionen aktiverad visar en symbol med antal på skapade länkar vid publiceraknappen i dokumentets menyrad. Dokumentet blir även sökbart via Query Builder (sök) under rubriken Publik länk finns.

Senast uppdaterad: 8 maj, 2024