Kan jag radera flera ärenden samtidigt?

Som administratör har du möjlighet att tradera samtliga ärenden som visas i ett sökresultat. Tänk dock noga efter innan du utför denna åtgärd.

Under soptunneikonen i ditt sökresultat hittar du en funktion som gör det möjligt att radera alla ärenden i sökresultatet. Denna funktion kan komma väl till pass om du exempelvis av misstag  inkluderat tidigare skapade ärenden när du duplicerade ett formulär.

💬 Innan åtgärden kan genomföras visas en säkerhetsfråga. Om din användare är en så kallad lokal användare, anger du ditt lösenord. Är din användare kopplad till Microsoft Entra ID, följ då instruktionerna som visas i dialogrutan.

Radera funna ärenden2

Tänk på att när ett ärende väl har raderats går det inte att återskapa. Använd därför denna funktion med försiktighet. Felaktig användning kan påverka både spårbarheten och den statistiska datan.

Senast uppdaterad: 10 september, 2024