Listpresentation

För att användaren ska få en tydlig överblick vad ett ärende handlar om bör du ställa in vilka fält från formuläret som skall visas.

Listpresentation

Navigera till Ärende » Inställningar » Listpresentation.

listpresentation

1. Listpresentation kan innehålla ett flertal rubriker såsom:
    • Mina Favoriter
    • Registrerade
    • Mottagna
    • Att åtgärda
    • Att godkänna
    • Att följa upp
    • Senast ändrade/Senaste registrerad

Notera. De flesta av rubrikerna (om aktiva) visas under användarens rubrik Mina pågående under Mina ärenden

2. För att få en hanterbar administration i att ställa in visningen är ett tips att filtrera fram ett formulär åt gången, då sidan Listpresentation som standard visar alla skapade formulär.
  3. Från de formuläret du nu har filtrerat fram väljer du de fält som passar under rubriken. (Rutorna i bilden ovan vill endast visa att raden är klickbar under respektive rubrik).
  4. Ärendenummer, Status och Ikon är standardvärden som alltid visas i listvisningen och går inte att välja bort. Du kan byta namn på rubriker MEN observera att den rubriceringen kommer bli standard till ALLA formulär. Så om du byter, välj en så generell rubriksättning som möjligt så den passar till alla era formulär.

Relaterat innehåll:

Så administrerar du Mina ärenden

Senast uppdaterad: 6 februari, 2024