Jämför utgåvor i textdokument

Denna artikel beskriver hur du kan se och jämföra ändringar mellan utgåvor av textdokument.

För att jämföra utgåvor av textdokument börjar du med att söka eller navigera till det aktuella dokumentet. Därefter klickar du på ikonen för Utgåvor och därefter på den utgåva du önskar jämföra med.

Jämför utgåvor

Notera:

• Funktionen finns endast på textdokument, och kan därmed inte användas på layoutdokument.
  • Funktionen finns endast tillgängliga för användare som har åtkomst till arkiverade utgåvor.

Färgkodning

Vid jämförelse mellan utgåvor visar systemet olika färger där ändringar skett. Nedan finns en förklaring av färgkoderna.Färgkodning utgåvor

Röd markering = borttagen text
Grön markering = tillförd ny text
Lila markering = ändrad formatering

Senast uppdaterad: 29 januari, 2024