Kontakta vår support

Hittar du inte svar på din fråga i vår Helpdesk eller önskar du skicka oss feedback går det utmärkt att kontakta oss på AM Support via funktionen Hjälp & feedback.

Vår support är öppen vardagar mellan kl. 08:00-17:00 GMT+1 (svensk tid – ”Kontorstid”). Supporten finns tillgänglig via systemet uppe till vänster under ert namn under funktionen Hjälp & feedback.

H&F

Så når du vår support:

• När du är inloggad i systemet, klicka på ditt namn. Välj därefter Hjälp & feedback från menyn.
  • Skriv din fråga och bifoga gärna en eller flera skärmbilder så att vi kan se var du är i systemet. Klicka därefter på Skapa nytt ärende för att ärendet ska skickas in. Har du flera frågor kan du med fördel dela upp varje fråga i ett nytt ärende.
  • När vi har besvarat din fråga få du en avisering skickad till dig. Du hittar svaren tillsammans med din fråga under menyalternativet Hjälp & feedback. Om du har valt att få aviseringar via e-post skickas en kopia till den e-postadress som är registrerad i systemet. OBS! Det går INTE att svara på e-post aviseringen. I aviseringen finns en länk till ditt ärende där du kan se svaret. Här kan du även ställa kompletterande frågor eller skapa ett nytt ärende.

Tips: För att vi skall kunna svara på din fråga så snart och korrekt som möjligt så underlättar det om du nämner exempelvis vilken tjänst ärendet avser, ärendenummer, dokumentnummer, dokumentnamn, vad formuläret heter eller namn på användaren som har problem. Gärna även en skärmbild. Ju tydligare fråga eller felbeskrivning vi får in, desto snabbare och mer relevant svar kan vi ge! Skapa gärna ett ärende för varje frågeställning.

Om du av någon anledning inte kan nå vår tjänst rekommenderar vi att du i första hand besöka https://status.amsystem.com där vi informerar om eventuella driftproblem. För andra ärenden utöver support går det bra att använda vårt kontaktformulär.

Observera: AM System har inte möjlighet att lämna ut användarnamn eller återställa lösenord. Saknar du inloggningsuppgifter eller har glömt ditt användarnamn/lösenord bör du i första hand använda funktionen Glömt lösenordet? som återfinns på inloggningssidan (om er organisation har valt att aktivera funktionen).

Glömt lösenordet - Swe

I annat fall måste du kontakta en administratör inom din organisation för hjälp att komma vidare.

Hanteringstid

AM Hultdin System AB hanterar ett supportärende så snart som möjligt, dock max inom 24 timmar (med detta avses 3 arbetsdagar à 8 timmar) under förutsättning att supportärendet inkommit enligt instruktionen ovan "Så når du vår support:".

Avslutningsvis

AM Hultdin System AB tillhandahåller inte fri support avseende utrustning som ni ansvarar för t.ex, men inte begränsat till, Utrustning (definieras under punkten 3.4 i allmänna bestämmelser).

Vi rekommenderar att ni använder den senaste version av Microsoft Edge, Google Chrome eller Safari för bästa användarupplevelse.

Tveka inte att höra av dig i stort eller smått. Vi uppskattar feedback om du har något förslag på förbättring som skulle underlätta just för din vardag.

Senast uppdaterad: 25 mars, 2024