Jag har glömt mitt lösenord

Observera ❗

Glömt lösenordet - Swe

AM System har inte möjlighet att lämna ut användarnamn eller återställa lösenord.

Saknar du inloggningsuppgifter eller har glömt ditt användarnamn/lösenord bör du i första hand använda funktionen Glömt lösenordet? som återfinns på inloggningssidan (om er organisation har valt att aktivera funktionen).

I annat fall måste du kontakta en administratör inom din organisation för hjälp att komma vidare.

glömt lösenÅterställ lösenord

Följ de instruktioner som systemet ger dig. Du kan antingen skriva in ditt användarnamn eller e-post adress för att erhålla instruktioner för återställning.

Relaterat innehåll:

Senast uppdaterad: 15 juli, 2024