1. Helpdesk
  2. Dokument
  3. Navigera » Kategoriinställningar

Kategoriinställning - Företagsinformation

Ställ in vilken företagsinformation som ska visas på era publicerade dokument under respektive kategori.

företagsinfo

Vid huvudkategori

Här finns följande val:

• Hämta från användarens Workspace

Visar företagsinformation från användarens Workspace. För användare som tillhör en enhet visas det kopplade bolagets logo. För användare som tillhör intressent visas det kopplade bolagets logo och företags-information.

• Specifikt
    Möjlighet att välja att visa företagsinformation från ett specifikt Workspace. Vid val av enhet visas det kopplade bolagets logo. Vid val av intressenter visas det kopplade bolagets logo samt företagsinformation.

Vid underkategori

Förutom ovan val kan du välja att kategorin kan ärva inställning från närmast överordnad kategori där företagsinformation är satt.

Relaterat innehåll:

Senast uppdaterad: 16 maj, 2024