Finns det någon funktion i dokumentmodulen för att exportera en lista över alla dokument till excel?

Tyvärr kan systemet för närvarande inte exportera sökresultat från dokumentmodulen till Excel. Vi har tidigare mottagit önskemål om denna funktion och vi strävar efter att kunna implementera den i framtiden.

Det som redan idag går att göra är att skapa en PDF-lista över alla dokument. Detta görs genom att söka i dokument utan sökkriterier för att få fram alla dokument. Slutligen kan sökresultatet skrivas ut genom att klicka på utskriftsikonen.

Skrivut_sökresultat

Observera: Sökningen bör utföras av en användare med profilinställningen Kategori (överskrider åtkomstskydd - ger åtkomst till alla dokument) (se under punkt 6) eftersom dessa användare har åtkomst till alla dokument. Om en annan användare utför sökningen visas endast de dokument som användaren har åtkomst till.

Senast uppdaterad: 18 juli, 2024