Ta bort eller ändra namn på en bifogad fil

Publicerade dokument är statiska och därför är det endast möjligt att lägga till eller ta bort bilagor när dokumentet editeras.

Önskar du lägga till eller ta bort en bilaga på ett publicerat dokument måste du därför först skapa en ny utgåva av dokumentet innan några ändringar kan göras. När dokumentet är i editeringsläget kan du ta bort filen genom att klicka på ikonen som efterliknar en papperskorg (2). Vill du endast ändra namn på bilagan använder du ikonen som liknar en penna (1).

Hantera bifogad fil

Ändra innehållet i en bilaga

Önskar du ändra innehållet i en bilaga som ni laddat upp i ett dokument måste detta göras i tre steg.

1. Ladda först ner filen från det aktuella dokumentet till din dator
  2. Ändra filens innehåll med lämplig programvara på din dator
  3. Skapa en ny utgåva av dokumentet
  4. Följ ovan instruktioner för att ta bort den gamla bilagan
  5. Ladda upp den nya filen som du ändrat i steg 2 enligt ovan instruktioner

Senast uppdaterad: 9 april, 2024