Så ser du vilka användare som finns i en profil

En användare kan endast finnas i en profil. Här visar vi var du ser vilka användare som ingår i profilen samt hur du lägger till/flyttar användare till en profil.

💬 Missa inte. För att en användare ska kunna väljas in i en profil måste inloggningsuppgifter vara skapade i personkortet. För att inloggningsuppgifter ska kunna skapas måste användaren även kunna tilldelas en profil. 🔗

användare till profil

1. I profilöversikten ser du hur många användare som ingår i profilen och klickar du på fliken Användare får du även se vilka användare som är kopplade till profilen.
  2. För att lägga till/flytta användare till profilen klickar du på knappen Lägg till användare för att få åtkomst till de användare som är valbara i systemet. Då en användare bara kan ingå i en profil visar systemet en dialog för att uppmärksamma dig om att flytt är korrekt, då användaren redan kan vara knuten till annan profil i systemet.

dialog_profil

Relaterat innehåll:

Senast uppdaterad: 18 september, 2024