Är det möjligt att skapa utskrifter från Ärende med större bilder?

Det går idag inte att påverka bilders storlek på standardutskrifter från ärende. Bilder som väljs in på en standardutskrift kommer endast att visas som små "tumnaglar". Men, sedan en tid tillbaka erbjuder AM System en funktion kopplad till dokumentsystemet som kallas Avancerade utskrifter.
Denna funktion gör det möjligt att skapa utskriftsmallar i layoutdokument, där du kan definiera en specifik yta för visning av bilder. Ytan definieras per bilduppladdningsfält.

Exempel:
Om du skapar en avancerad utskriftsmall i A4-format, kan du länka in ett bilduppladdningsfält och tilldela exempelvis halva utskriftsytan till detta fält. utskrift_ärende_bilder

Denna utskriftsmall kan sedan användas för att skapa utskrifter från ett ärende på samma sätt som med standardutskrifter. Om du skriver ut ett ärende som endast innehåller en bild, kommer hela den tilldelade ytan att användas för att visa denna bild. Om du däremot skriver ut ett ärende som innehåller tre bilder, kommer dessa tre bilder att fördelas inom den definierade ytan.

Relaterat innehåll:

Senast uppdaterad: 30 augusti, 2024