Exkludera ärenden tillagda som Favoriter från resterande listor under Mina ärenden

Denna artikel beskriver hur du som användare kan välja att dölja ärenden som lagts till som favorit från listor under Mina ärende

Systemet erbjuder en funktion som låter dig dölja ärenden som lagts till som favorit från att visas under i listorna Mina pågående, Senast ändrade och Senast registrerade under menyn Mina Ärenden

Syftet med denna funktion är att förhindra att favoritärenden även visas i listorna Mina pågående, Senast ändrade och Senast registrerade under menyalternativet Mina Ärenden.

Funktionen hittar du genom att:

1. Klicka på ditt namn i menyn
  2. Klicka på Mina inställningar
  3. Klicka på menyn Inställningar
  4. Välj om du vill aktiver/inaktivera funktionen

Mina inställningar - Exkludera

Relaterat innehåll:

Senast uppdaterad: 30 april, 2024