Finns AM System som en mobil App?

För närvarande finns det ingen specifik app för AM System, men många delar av systemet är anpassade för mobila enheter och fungerar bra med moderna smartphones och surfplattor.

Idag finns ingen mobilapplikation för AM System men genom att helt enkelt logga in i AM System via en webbläsare precis som vanligt, kan du använda många av systemets funktioner. Många mobila operativsystem ger dessutom användarna möjlighet att skapa genvägar på hemskärmen till webbsidor, vilket även kan göras för AM System och gör det enkelt att hitta.

Att lägga till AM System på hemskärmen påverkar inte systemets utseende eller funktion.

De funktioner som för närvarande inte stöds av AM System i en mobiltelefon är de som är relaterade till administration. Det inkluderar att redigera formulär och hantera navigationsstrukturen för att styra inställningar för dokument, såsom åtkomst och revidering av dokument.

Men det är fullt möjligt att söka och läsa befintliga ärenden, skapa nya ärenden samt söka och läsa dokument via en modern mobiltelefon eller surfplatta.

Senast uppdaterad: 9 februari, 2024