Så byter du e-postadress på din användare i tjänsten AM Account

• Börja med att logga in med din "gamla" mailadress och det lösenord du satt.
    (Har du glömt ditt lösenord kan du använda funktionen Forgot your password? som återfinns på loginsidan. Missa inte att vid glömt lösen krävs det att du har tillgång till din gamla adress eftersom återställningsuppgifter skickas till den mailadress som är registrerad i systemet.)
  • Klicka på Ändra på kontouppgifter och skriv in din nya mailadress. Observera att systemet kommer att skicka en bekräftelsekod till den mailadress du angivit vilket innebär att du behöver ha tillgång till ditt nya mailkonto i nästa steg.
  • Klicka Spara och fyll i den kod som skickats till din nya mailadress.
  • Du är nu klar med byte av mailadress och kan logga ut från tjänsten.

Senast uppdaterad: 15 april, 2024